Verksamhet inom Adda

Adda

Connect

Addakoncernen ägs av SKR och erbjuder offentlig sektor avtal och tjänster inom strategisk försörjning. Våra verksamheter riktar sig till landsting, kommuner, kommunala bolag och myndigheter inom offentlig sektor. Vi är verksamma i hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är ett växande bolag med ungefär 160 anställda. De största yrkesgrupperna vi har är upphandlare, inköpare, jurister och upphandlingskonsulter.

I Addakoncernen ingår tre verksamhetsområden:

 • Adda Inköpscentral
 • Adda AffärsConcept
 • Adda Kompetens

Vi har också stödjande avdelningar inom ekonomi, HR, IT, kommunikation och juridik.

Läs mer om Adda på adda.se.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Hos oss finns ett stort engagemang bland såväl medarbetare som ledare. Vi är trygga i våra roller, stöttar varandra och har kul ihop. Det visar vår senaste medarbetarundersökning där 85 % av medarbetarna svarade att det är roligt att arbeta här. 

Vi strävar efter en trygg och säker arbetsmiljö som uppmuntrar kreativitet, ansvarstagande och egen utveckling. 

Vi är sen 2018 certifierade enligt Great Place To Work.

Förmåner

Som anställd inom Adda har du rätt till kollektivavtal, tjänstepension och förmånliga försäkringar. Vi erbjuder dessutom subventionerad lunch, massage, ett generöst friskvårdsbidrag och möjligheter till att umgås och ha roligt.

 • Arbetstid

  Hos oss har du möjlighet till flextid, lediga klämdagar samt halvdag innan röd dag. Vi satsar mycket på utveckling vilket gör att du uppmuntras att på viss del av din arbetstid initiera och pröva nya idéer.

 • Kompetensutveckling

  En gång i månaden arrangerar vi utbildningar inom en rad praktiska och teoretiska områden. Dessutom anordnar vi ledar- och medarbetarskapsutbildningar samt lärorika koncerndagar med värdeskapande föreläsningar.

 • Hälsa och friskvård

  Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och massage på kontoret. Vi har dessutom avtal med Sats och Nordic Wellness. På kontoret kan du alltid pausa med en match i pingis!

 • Nöjen och kultur

  "Vässa sågen-gruppen" är en medarbetardriven satsning inom Addakoncernen vars uppgift är att anordna aktiviteter som bidrar till och möjliggör för medarbetarens personliga utveckling. Med fokus på kropp, hjärna, hjärta och själ.

Hornsgatan 15
118 46 Stockholm Vägbeskrivning info@sklkommentus.se 08 709 59 00 Se sida

Göteborg

Otterhällegatan 1
411 18 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Malmö

Baltzarsgatan 16
211 36 Malmö Vägbeskrivning info@sklkommentus.se 08 709 59 00 Se sida

Jobbar du redan på Adda?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@adda.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor