facebook tracking
Skl Kommentus Verksamhet Bolag

SKL Kommentus Inköpscentral

Connect
SKL Kommentus Inköpscentral

SKL Kommentus Inköpscentra, SKI, upphandlar nationella ramavtal åt i huvudsak kommuner och landsting - både i eget namn eller som ombud åt flera upphandlande myndigheter. SKI har ett 50-tal anställda som är placerade på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om SKL Kommentus Inköpscentral på sklkommentus.se 

Möt några av SKI:s medarbetare

Arbetsplats och kultur

Hos oss finns ett stort engagemang bland såväl medarbetare som ledare. Vi är trygga i våra roller, stöttar varandra och har kul ihop. Det visar vår senaste medarbetarundersökning där 85 % av medarbetarna svarade att det är roligt att arbeta här. 

Vi strävar efter en trygg och säker arbetsmiljö som uppmuntrar kreativitet, ansvarstagande och egen utveckling. 

Sen 2018 är vi certifierade enligt Great Place To Work.

Förmåner

Som anställd inom SKL Kommentus har du rätt till kollektivavtal, tjänstepension och förmånliga försäkringar. Vi erbjuder dessutom subventionerad lunch, massage, ett generöst friskvårdsbidrag och möjligheter till att umgås och ha roligt.

 • Arbetstid

  Hos oss har du möjlighet till flextid, lediga klämdagar samt halvdag innan röd dag. Vi satsar mycket på utveckling vilket gör att du uppmuntras att på viss del av din arbetstid initiera och pröva nya idéer.

 • Kompetensutveckling

  En gång i månaden arrangerar vi utbildningar inom en rad praktiska och teoretiska områden. Dessutom anordnar vi ledar- och medarbetarskapsutbildningar samt lärorika koncerndagar med värdeskapande föreläsningar.

 • Hälsa och friskvård

  Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och massage på kontoret. Vi har dessutom avtal med Sats och Nordic Wellness. På kontoret kan du alltid pausa med en match i pingis!

 • Nöjen och kultur

  Vi gillar att umgås! Vår nöjespatrull ansvarar för att arrangera ett antal nöjesaktiviteter under året som är fritt att delta i. Förutom det har vi en konstförening, frukost två dagar i veckan, och vi firar gärna framgångar och färdiga projekt.

Jobbar du redan på SKL Kommentus?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor