Adda logotype

Gustav Blomberg

Verksamhetsområdeschef – Adda AffärsConcept

"Alla dessa möten med människor och den respons jag får ger mig energi!"

Gustav är verksamhetsområdeschef och senior upphandlingskonsult. Han är utbildad jurist och har arbetat på Adda AffärsConcept sedan 2013 och kombinerar idag konsultrollen med affärsutveckling och hålla i utbildningar inom offentlig upphandling. 

Vad är det som lockar med din roll?
– Det är kombinationen av arbetsuppgifter som jag tycker är attraktivt och som ger mig dynamik i det här jobbet. Arbetsuppgifterna växlar mellan att fördjupa sig i specifika ämnen till att ha kundkontakter och att hålla föreläsningar i offentlig upphandling, säger Gustav.

Vad är utmanande?
- Att sätta sig in i varje kunds organisationsstyrning och sedan leverera uppdraget utifrån kundens förutsättningar. Men det är också det bästa med mitt arbete. Det är otroligt utvecklande att få lära känna en mängd olika organisationer och deras verksamhetsstrategiska upphandlingsmål, säger Gustav.

Vad är det som gör att det är roligt att jobba här?
– Alla dessa möten med människor och den respons jag får ger mig energi! Både när jag jobbar med upphandling för en kund och när jag håller i utbildningar, säger Gustav. Det finns även en öppen och kreativ kultur på kontoret som innebär att både medarbetare och ledning är mottagliga för nya idéer och tankesätt. 

 

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Adda?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@adda.se