Adda logotype

Åsa Edman

Chefsjurist – Adda

"Jag gillar utmaningar, snabba puckar, komplexa frågor och möjligheten att få vara en del i en samhällsnyttig verksamhet."

Åsa är chefsjurist och leder arbetet på Addas juridiska avdelning som stöttar koncernen, och i synnerhet inköpscentralen, i  upphandlingar och avtal. 

Vad har du för bakgrund?
- Jag har arbetat med upphandlingsregelverk, upphandlingspolitik och praktisk upphandling sedan 1998 på europeisk, statlig och lokal nivå. Jag har jobbat på Nämnden för offentlig upphandling, Regeringskansliet och med olika offentliga utredningar - bland annat Upphandlingsutredningen 2010 - direktivförhandlingar och lagstiftningsarbete.

Nämn något som du tycker är extra utmanande med ditt jobb?
- Det roliga är att det är nya utmaningar varje dag, att vi arbetar i team med olika kompetenser och att jag har så otroligt trevliga och kompetenta kollegor och medarbetare. 

Varför passar den här rollen just dig? 
- Jag gillar utmaningar, snabba puckar, komplexa frågor och möjligheten att få vara en del i en samhällsnyttig verksamhet. Mina erfarenheter, samarbetsförmåga och intresset att göra samhällsnytta är av god nytta i min roll.

Vad är det som gör att du trivs här? 
- Kunniga och trevliga medarbetare som vill framåt och göra nytta för samhället. Jag gillar mitt jobb och min arbetsplats!

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Adda?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@adda.se