"Att träffa kunder och knyta nya kontakter är bland det roligaste med det här jobbet"

Niclas Andersson arbetar på Adda AffärsConcept som Regionchef i västsverige och som tf för Syd. Här har han ansvaret för att driva och utveckla konsultverksamheten inom offentlig upphandling. Det innebär att knyta kontakter, skapa relationer och medvetandegöra upphandlande myndigheter och enheter om vår konsultverksamhet. Niclas började som konsult, men blev ganska snart erbjuden tjänsten som Regionchef. 

Hur ser din bakgrund ut?
- Jag är tekniker i grunden och har jobbat flera år med fabriksprojektledning inom bilindustrin. Via Volvo Cars Inköp kom jag in på offentlig upphandling och har jobbat med det sedan 2008. 

Vad fick dig att söka jobb på Adda AffärsConcept?
- Att det var ett självständigt arbete, och att få jobba med flera uppdrag samtidigt. Jag gillade också det kollegiala som arbetsplatsen utlyste.

Vad gör ditt arbete roligt?
- Det bästa med mitt arbete är kontakten med kunderna och att få driva uppdrag som hjälper kunden till ett lyckat resultat. Som Regionchef tycker jag också att det är oerhört roligt att få driva utvecklingen av vårt regionkontor, genom att ta tillvara på våra kompetenta medarbetare samt att hitta deras nya kollegor. Att träffa kunder och knyta nya kontakter är bland det roligaste med det här jobbet.

Vad är extra utmanande med din roll?
- En av mina utmaningar är att hitta nya kunder och samtidigt bibehålla och utveckla kontakten med nuvarande kunder. Jag ser det också som en av mina viktigaste uppgifter att vara en god ledare och se till att de som jobbar på vårt kontor trivs och utvecklas i sina roller.

Vad är det som gör att du trivs på arbetsplatsen?
- Adda står för något som är väldigt positivt. Vi strävar efter att vara både den bästa arbetsplatsen och den mest värdeskapande partnern till offentlig sektor. Vi har tydligt fokus på att arbetet ska vara både utmanande och hållbart och att alla ska trivas. 

Jobbar du redan på Adda?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@adda.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor