Adda logotype

Mauritz Canevall

Upphandlare – Adda Inköpscentral

" Här får man växa med ansvar och får förtroende att fatta egna beslut"

Mauritz arbetar som upphandlare vilket innebär att han genomför nationella ramavtalsupphandlingar ofta och gärna i samspel med en avtalsgrupp bestående av experter inom det område som upphandlas. Just nu är Mauritz huvudkategoriserad upphandlare för kategorin Vårdrelaterad förbrukning och läkemedel. 

Vad har du för bakgrund?
- Jag har tidigare arbetat med offentlig upphandling på universitet samt  verksamheter inom stat, kommun och senast landstinget. 

Nämn något som du tycker är extra utmanande med ditt jobb?
- Det som motiverar och inspirerar mig mest med arbetet på SKI är kombinationen av att skapa lösningar som generar kund- och samhällsnytta. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder ramavtal som på inte bara sparar tid och resurser utan även skapar mervärde i form av nya, innovativa lösningar samtidigt som vi skapar en god affär.

Vad är det som gör att den här rollen passar dig?
- Om jag inte förstår någonting så ringer jag upp och frågar! Jag är prestigelös och stolt över att få bidra till en samhällsnytta för våra kunder. Det känns bra att vara delaktig i att frigöra tid och resurser samt skapa lösningar som ger upphandlande myndigheter möjligheter att bedriva sina verksamheter på ett så effektivt, funktionellt och strategiskt sätt som möjligt. 

Vad är det som gör att du trivs på arbetsplatsen?
- SKL Kommentus är som en liten familj, som växer så att det knakar. Här är medarbetaren i fokus. Ett bra resultat bygger på trygga och glada medarbetare. Här får man växa med ansvar och får förtroende att fatta egna beslut. 

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Adda?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@adda.se