"Att rationalisera bort sig själv som chef är en bra målsättning"

Gabriella är regionchef för Stockholms inköpscentral (STIC) på Adda som är en egen inköpscentral för enbart kommuner i Stockholms län. STIC samordnar medlemskommunernas önskemål om upphandlingar, genomför upphandlingar, tar fram avtal och avtalsförvaltar dem.

Vad har du för bakgrund?
- Jag är ekonom och började en gång i tiden som trainee på Coop. Efter att arbetat inom butik och försäljningssidan började jag för 15 år sedan på Coops nordiska inköpsorganisation med att samordna strategiska inköp för butiker i Norden. Och på den vägen är det.

Nämn något som du tycker är extra utmanande och roligt med ditt jobb.
- Att jag har fått vara med och starta upp och utveckla STIC och växla upp till version 2 är fantastisk roligt och unikt. Men arbetet handlar mycket om att sätta rutiner, arbetssätt och strategier för att skapa så mycket mervärde som möjligt för mina kunder.

Vad är det som gör att den här rollen passar dig?
- Jag är kund och lösningsfokuserad. Arbetet och faktiskt livet blir roligare och enklare om man utgår från att lösa uppgifter istället för att älta problem. Det krävs eget driv. ”Inte mitt jobb” eller ”det går inte” är den största dödaren av arbetsglädje jag vet.

Vad är det som gör att du trivs på arbetsplatsen?
- Friheten att utveckla och förvalta STIC och se avdelningen växa med lika lösningsorienterade och kompetenta medarbetare får mig att trivas

Vad är viktigt för dig som chef?
Att rationalisera bort sig själv som chef är en bra målsättning. På vägen växer medarbetarna. 

Jobbar du redan på Adda?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@adda.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor