Sari Bodin

Sari Bodin

Regionalt inköpsstöd – Adda

"Goda relationer byggs upp med våra kunder och skapar ett nära samarbete med en öppen dialog"

Sari arbetar som regionalt inköpsstöd med ansvar för kunder som finns i Västra Götaland, Jönköping och Hallands län. 

Berätta lite om din roll!
- När jag började för 3 år sedan var rollen ny i organisationen och skapades för att öka den regionala närvaron. Rollen uppskattas väldigt mycket och idag vi sex regionala inköpsstöd utspridda i landet. I min roll stöttar och avlastar jag kunder i användandet av våra produkter och tjänster, fångar upp önskemål och synpunkter och bär med mig dessa in i vår organisation. Goda relationer byggs upp med våra kunder och skapar ett nära samarbete med en öppen dialog som är viktig i vårat arbete att bli offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner. 

Vad har du för bakgrund? 
- Jag högskoleingenjör inom industriell ekonomi. Jag har 10 år arbetslivserfarenhet i den privata sektorn med roller som projektledare, KAM och strategisk inköpare samt 5 års erfarenhet som upphandlare. 
 
Vad skulle du säga är extra roligt och utmanande med ditt jobb?
- De bästa med mitt jobb är alla fina relationer som byggts upp med våra kunder. Många vill bidra med sin kompetens och det är en fantastisk känsla när en kund uppmärksammar att vi har lyssnat och agerat. Utmaningen är att möta allas förväntningar då våra kunders behov skiljer sig avsevärt emellan dem samt att komplexiteten i det vi gör leder till att det kan ta längre tid att göra förändringar.   
 
Vad är det som gör att den här rollen passar just dig?
- Som person är jag lyhörd och lösningsorienterad och vill alltid hjälpa till. Jag har förståelse och erfarenhet för de utmaningar våra kunder har och kan avlasta och stötta dem på ett effektivt sätt som leder till att förtroende och viktiga relationer skapas.  
 
Vad är det som gör att du trivs på arbetsplatsen?
- Jag trivs med variationen i mitt arbete, ingen dag är den andra lik. Jag är oerhört stolt över det goda syftet med det vi erbjuder, den kompetens som finns samt viljan att alltid hjälpa varandra.

Kampanjfilm med Sari

Jobbar du redan på Adda?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@adda.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor