Adda logotype

Anna Hankers

Kommunikationsansvarig – Adda

Anna tillhör koncernens Kommunikationsavdelning. Hon är ansvarig för innehållet på vår webb, intranät och sociala kanaler. Hon håller också i  redaktionsmöten där teamet diskuterar vad vi kan lyfta i exempelvis redaktionella artiklar och filmer. Hon har också ansvar för pressrutinen och arbetet med kommunikationsplaner.

Vad har du för bakgrund?
Jag pluggade kommunikationsvetenskap i Uppsala och när jag var klar med studierna arbetade jag ett par år som marknadsförare på ett kursföretag innan jag började här. 

Nämn något som du tycker är extra utmanande och roligt med ditt jobb!
Både utmanande och roligt är att det kan dyka upp snabba puckar från ingenstans som måste gå före det jag egentligen hade planerat för dagen. Det är kul med lite action. 

Vad är det som gör att den här rollen passar just dig?
Jag har alltid tyckt om att skriva och det var anledningen till att jag sökte mig till kommunikationsområdet från början. Sedan är jag en rätt lugn person som inte stressar upp mig så mycket och det är bra när det stundtals hettar till om öronen. 

Vad är det som gör att du trivs på arbetsplatsen?
För det första har jag ett fantastiskt team med härliga kollegor som gör det roligt att gå till jobbet. Sedan märks det tydligt att ledningen verkligen strävar efter att göra Adda till en bra arbetsplats. Det avspeglar sig bland annat i våra trevliga lokaler, bra villkor och roliga koncerngemensamma aktiviteter. Ledningen anstränger sig för att lyssna på medarbetarna 

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Adda?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@adda.se